Razer Naga Epic Chroma

Razer Naga Epic Chroma – Draadloze MMO Muis

De Razer Naga Epic Chroma is een draadloze mmo gaming muis met 9 programmeerbare knoppen die je zullen helpen om je vaardigheden makkelijker uit te voeren in elke game die je maar speelt.

De gaming muis is geoptimaliseerd voor MMO games. Naast dat er 9 programmeerbare knoppen zijn, heb je in totaal 19 knoppen op de muis waaronder de 12 knoppen bij je duim raster.

Razer naga chroma mmo gaming muis

Razer naga chroma review

Mijn razer naga chroma review zal ik kort houden en simpel zodat je meteen door kunt lezen over de Razer naga mmo muis.

Deze muis is uitstekend voor als je knoppen met je duim wilt gaan beheersen. de draadloos muis is zeker uitstekend en je voelt geen verschil als je bedraad of draadloos zit te gamen.

Een van de dingen dat ik mooi vind aan deze muis is de hoeveelheid functionaliteit die het beschikt. Je kunt de macro’s zelf bepalen, kleuren zelf instellen en als je muis leeg is tijdens het gamen kan je ook meteen bedraad gaan gamen om het op te laden zonder te stoppen met gamen.

De muis kan bijna op elke oppervlakte gebruikt worden en dit is heel handig voor als je geen muismat wilt gebruiken.

De muis is best wel groot en als je kleine handen hebt zal je deze muis wel groot vinden. Maar als je grote handen hebt dan is dit een perfecte muis voor jou.

Mijn pluspunten voor deze muis is dat groot genoeg is, beschikt over genoeg knoppen, LED kleuren zijn heel mooi en kan op bijna elke oppervlakte.

Mijn enige minpunt is dat alle knoppen bij je duim zitten en soms kun je de verkeerde drukken als je geen goede precisie hebt.

 

Over de Razer naga Chroma

De 12 knoppen aan je dum raster kunnen heel goed gebruikt worden om vaardigheden uit te voeren in games. Denk bijvoorbeeld aan guild wars 2, World of warcraft en Archeage waarbij je veel combo’s achter elkaar moet uitvoeren om je pvp gevechten te winnen.

De muis is super goed ontwerp, de muis ligt super in de hand en is ontzettend goed voor als je snelle reflex bewegingen moet maken.

De macro’s bij deze muis zijn zelf in te stellen. Als je de nummers van 1 tot 9 niet wilt gebruiken kan je ook andere toetsen aan deze knoppen instellen die je niet gebruikt. Dit optimaliseer de hoeveelheid knoppen die je kan gebruiken en is ook handiger.

De draadloze technologie van deze muis is uitstekend en je hebt maar 1 ms reactiesnelheid in draadloos als bedraad. Zeker een van de beste draadloze muizen die er is voor mmo gamers.

Wat heel prima is aan deze muis is dat als je batterij heel laag is dat je nog steeds kan blijven gamen. Als je aan het gamen bent en je hebt geen batterij meer, plug je de kabel in de muis en kan je lekker doorgaan spelen terwijl die oplaad. Je kan dus non stop blijven gamen op draadloos of bekabeld.

https://i0.wp.com/i.ytimg.com/vi/3PEVL3wgWNM/maxresdefault.jpg?resize=640%2C360&ssl=1

Niet alleen kom de muis met een kabel om op te laden. Daarnaast heeft deze muis een dockstation waarbij je de muis kan laten opladen als je het niet gebruikt.

Dit is heel handig voor als je gaat slapen en je wilt je muis op een coole manier laten opladen.

Zelf beschik ik op dit moment over de Roccat leadr die ook een dockstation heeft. Deze vind ik heel geweldig omdat ik ook kan zien hoeveel batterij de muis nog heeft. Ook als ik een film ga kijken of slapen kan ik deze op de dock laten opladen.

De Roccat leadr is ook een draadloze gaming muis. Deze is ook geschikt voor MMO gamers en beschikt de knoppen niet bij de duim maar over de hele muis waardoor je ze makkelijk kunt bereiken.

(Meer over Roccat leadr)

Het is ook mogelijk om bij de Razer naga mmo muis elke kleur mogelijk toe te passen die je maar wilt. Je kan tussen 16,8 miljoen kleuren kiezen om aan de muis toe te passen. Je kunt ook verschillende kleuren toepassen aan verschillende nummers en designs.

Razer Naga Epic Chroma - Razer mmo gaming muis

Als je een gamer bent die graag hoge DPI wilt dan kan je het bij deze muis toepassen. De maximale DPI bij deze muis is 8200 DPI. Je kunt zelf bepalen hoeveel DPI je wilt bij je profielen. Daarnaast heeft het een 4GB laser sensor.

Ingebouwde processor. De Razer naga Epic Chroma beschikt over zijn eigen interne processor. De 32 Bit arm processor is gebouwd zodat die alle bewegingen die je maakt goed worden berekend zodat je altijd optimaal kunt gaan gamen.

De scrollwiel is ook zeer robuust en je kunt deze heel gemakkelijk gebruiken in games en ook bij het browsen op internet.

Razer naga chroma software

Met de Razer applicatie Synapse kun je meer functies en instellingen beheren van de muis. Hierin kun je bijv. de LED van de muis veranderen en de macro’s.

Wil je meer razer apparaten gaan gebruiken? Perfect. Als je twee razer apparaten met elkaar gebruikt dan kan je ontzettend meer mee doen.

Als je bijv. een muis en toetsenbord gebruikt kan je met de muis profielen van de toetsenbord veranderen.

Dit komt goed van pas als je dit niet met de toetsenbord zelf wilt doen. Je kan ook macro’s ontwerpen op je muis en vervolgens op je toetsenbord toepassen.

De muis beschikt over 1000 Hz Ultrapolling en 200 inches per seconden acceleratie. de afmeting van de muis is 119 mm lengte, 75 mm breedte en 43 mm hoogte. De gewicht is 150 g en je kunt hem makkelijk optillen.

De batterij van de muis kan tot 20 uur overleven bij continue gamen en is zeker handig voor als je even niet bekabeld wilt gaan gamen.

Razer naga epic chroma kopen?

Voordat je deze muis koopt is het handig dat je alles weet over deze muis. Als je alles hebt gelezen dan weet je wat deze muis beschikt en waar het goed is in. Zeker is deze muis uitstekend voor MMO gamers.

Maar ook al speel je niet veel mmo, je kunt ook deze muis gebruiken voor vele andere gamers en ook fps. Want je kan zeker in elke game gebruik maken van de macro’s die het beschikt.

(Razer Naga Chroma prijs bekijken)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *