Razer Naga Hex V2 Review

De Razer naga Hex V2 Review. Tijdens deze artikel zal ik mijn review geven over de Razer Naga Hex V2 en waar ik vind dat deze gaming muis het beste bij scoort.

De Razer Naga Vex V2 is een gaming muis die precies ontworpen is voor Moba gamers. Ik vind dat de gaming muis uitstekend is dankzij de vorm die het heeft en de macro’s bij je duim.

Niet zoals bij andere muizen heeft de razer naga hex v2 de knoppen om je duim heen waardoor je nooit per ongeluk op een knop zal drukken. Je zal wel in het begin goed moeten leren waar je knoppen zijn en deze goed leren beheersen maar na dat je dat weet zal je het makkelijk vinden.

De muis is best wel groot en dit vind ik geweldig omdat ik zal een beetje grote handen heb. De LED vind ik ook mooi want de scrollwiel beschikt over LED, De knoppen bij je duim en de logo.

De sensor van deze muis is ook zeker uitstekend. Ik kan bij elke game die ik maar ook spel goed spelen zonder dat de muis vertraging laat zien.

Zelfs heb ik ook andere reviews van gamers gezien en velen vinden dit een te groot muis. Dus als je kleine handen hebt zal je wel dit moeten beseffen.

Razer naga hex v2 review - Lights

Over De Razer Naga Hex V2

De Razer Naga Hex V2 beschikt over 7 knoppen die bij je duim zitten. Deze zijn goed geoptimised voor Moba gamers maar is ook uitstekend voor MMO gamers dankzij deze 7 knoppen.

De muis heeft 16000 DPI en 5G laser sensor voor maximale precisie tijdens het gamen. Dit is uitstekend en je kan zeker deze muis ook gebruiken bij FPS games.

Je kunt de muis zelf volledig instellen naar je eigen stijl dankzij de Synapse software. Hierin kun je zelf bepalen welke kleuren je wilt op de muis en je macro’s beheersen.

De muis is ontzettend ergonomisch dankzij de vorm die het beschikt waarbij je arm meer zal rusten tijdens het gamen.

Razer naga hex v2 review - Specificaties

Categorized in: