Roccat tyon gaming muis

verkrijgbaar in twee kleuren zwart/wit

De Roccat tyon gaming muis is een zeer goed ontwikkeld gaming muis. Bij veel andere muizen zijn de macro’s keys altijd aan je duim of dichtbij elkaar. Bij de roccat tyon is dit heel anders de knoppen op de muis zijn verdeeld over de hele muis waardoor je gemakkelijk overall kan komen.

Niet alleen dat maar de Roccat tyon gaming muis heeft zelf een switch waar als je deze indruk all je macro’s naar een tweede profiel/macro’s veranderd. Dit is allemaal instelbaar met de software van Roccat die gemakkelijk is om te downloaden op hun website.

De muis heeft 8200 dpi met een pro-Aim laser sensor en een geïntegreerde Tracking & Distance Control Unit ook wel TDCU genoemd. Deze sensor in samenhang met zijn 10,8 megapixel resolutie en 1000hz polling rate. Dit biedt maximale precisie bij het gamen van je favorite games.

De Roccat tyon gaming muis heeft tot 32 functies die je kan toepassen aan de muis via de roccat software. Je kan meer dan genoeg macro’s voor elke game die je maar ook speelt toepassen. Bij moba kan je gemakkelijk je skills aan deze knoppen toepassen of bij een FPS game je wapens en meer ook hierbij toepassen. Met de roccat tyon heb je ontzettend veel mogelijkheid om deze knoppen je eigen te maken en te masteren.

De LED-verlichting van deze muis heeft veel verschillende kleuren waarvan je kan kiezen en ook veel functies. Zoals breathing, Heartbeat, Blinking of fully lighted.

Op deze plaatje kan je de eigenschappen van de muis zien en voor wat ze allemaal gebruikt kunnen worden.

De design van deze muis vind ik heel erg geweldig en als een gamer mijzelf zal ik deze heel erg aanraden. Eenmaal je aan deze muis gewend ben zal gamen op je pc nog geweldiger worden. Nu kan je met je muis een pro worden in je combo’s op elke game.

Roccat Driver

De Roccat driver en software zijn verkrijgbaar gratis op de website: Driver & Software

Hier kun je een video zien van hoe deze muis precies werkt.

 

Categorized in: