Spread the love

Top 10 game toetsenbord mechanisch

Een game toetsenbord mechanisch is zeker je beste keus als een gamer. Een mechanische toetsenbord beschikt over vele functionaliteiten die je zeker zullen helpen tijdens je gaming sessies.

De redenen dat je een game toetsenbord mechanisch zou moeten gebruiken is omdat de reactietijd en de registratietijd van de knoppen zijn ontzettend beter.

Bij de mechanische toetsenborden hoeft je ze niet helemaal in de drukken voordat de knop geregistreerd wordt in het systeem.

Ook kan je bij mechanische toetsenborden meerdere toetsenbord tegelijk indrukken en worden deze ook geregistreerd. Dit is uitstekend voor als je mmo games speelt en je wilt graag meerdere knoppen indrukken voor combo’s.

  1. Logitech G910 Orion Spectrum

De Logitech G910 Orion Spectrum is de meest gekozen mechanische game toetsenbord die er nu is. Deze mechanisch game keyboard beschikt over vele functionaliteiten waardoor je meer zal kunnen doen tijdens het gamen.

De logitech G910 Orion spectrum beschikt over logitech snelste mechanische toetsen. Deze mechanische schakelaars zijn de Romer-G en deze bieden tot 25 procent meer snellere bediening.

Bij deze mechanisch gaming toetsenbord is elke toets aanpasbaar en je kunt zelf kiezen welke kleuren je erop wilt. Je kunt kiezen tussen 16 miljoen beschikbare kleuren en het wordt centraal verlicht voor heldere en aantrekkelijke verlichting.

Daarnaast heeft deze toetsenbord 9 individuele programmeerbare G-toetsen waar op je macro’s en eigen opdrachten kan laten zetten en deze ook uitvoeren wanneer je dat wilt.

Met de Arx control integratie kunnen je IOS en android apparaten updates geven in de game, controle over mediafuncties en veel meer geven. Dit is uitstekend om je games te monitoren en zien wat er allemaal gebeurd zonder dat je uit je games hoeft te gaan.

Ook is deze toetsenbord ontzettend comfortabel dankzij de handsteun die het beschikt. Hierop kan je je hand laten rusten tijdens het gamen waardoor je hand niet in de lucht hoeft te zijn de hele tijd als je typt of aan het gamen bent.

De indeling van de toetsen zijn zeer optimaal ingedeeld. Deze zorgen ook voor veel comfort en precisie tijdens het gamen waardoor je nooit een toets mist klikt.  

  1. Corsair K95 RGB Platinum

De Corsair K95 RGB platinum is een mechanisch game toetsenbord die komt met veel functionaliteit om je game sessies te verbeteren.

De mechanisch gaming toetsenbord beschikt over MX speed toetsen voor hoge snelheden toetsaanslagen. Deze worden sneller geregistreerd dan bij een gewone toetsenbord.

De toetsenbord kan worden verlicht met verschillende kleuren. Je kunt kiezen tussen 16,8 miljoen kleuren en je kan per toets aan geven welke kleur je bij deze knop wilt.

De ingebouwde opslag is uitstekend. Deze is 8 MB en hier kan je al je profielen met macro’s opslaan.

  1. Razer BlackWidow Chroma V2

De Razer BlackWidow Chroma V2 is speciaal ontwikkeld voor extreme precisie en duurzaamheid. Het gaming toetsenbord beschikt over Razer green mechanische switches.

Deze switches zijn uitstekend en zijn een voorkeur bij veel gamers die van Razer houden. Het Razer BlackWidow mechanisch gaming toetsenbord is een populaire serie gaming toetsenborden in de gaming wereld.

Tenslotte heeft deze toetsenbord een ergonomische polssteun die zorgt ervoor dat je als langdurige gaming-marathons geen last krijgt van vermoeide armen en polsen.

Hierdoor kun je langer blijven gamen en kun je jouw topprestaties langer blijven geven. Met de ergonomische polssteun speel je altijd comfortabel.

  1. Corsair K70 Rapidfire RGB

Ben je opzoek naar een razendsnel mechanisch gaming toetsenbord? De Corsair K70 RG Rapidfire is je keuze. Deze gaming toetsenbord komt met cherry mx speed RGB switches die supersnel zijn.

Het is een lichtgewicht gaming toetsenbord doordat de behuizing van duurzaam aluminium is gemaakt. Dankzij de aluminium gaat deze toetsenbord lang mee en gaat deze ook niet snel kapot.

De toetsenbord beschikt over RGB verlichting en je kunt kiezen tussen 16,8 miljoen kleuren en je kunt per toets zelf bepalen welke kleur je erop wilt hebben.

Je kunt bijvoorbeeld de WASD een specifieke kleur geven en je nummers ook. En de rest van je toetsen kunnen dan een andere kleur hebben.

Dit is zeer uitstekend voor als je s nacht wilt gaan gamen en kun je aan de hand van de kleuren weten welke toets je wilt ingaan drukken.

  1. Logitech G810 Orion Spectrum

Het Logitech G810 Orion Spectrum is een mechanische gaming keyboard die levert een geweldige en pure gaming ervaring.

De gaming toetsenbord beschikt over de Romer-G mechanische toetsen. Deze mechanische schakelaar leveren onmiddellijke reacties waardoor je de toetsen niet helemaal hoeft in te drukken om deze te registreren in het systeem.

Ook kun je meerdere toetsen tegelijk indrukken en worden deze geregistreerd zonder enige probleem. Dit komt heel goed van pas in games waar je veel vaardigheden moet uitvoeren of veel knoppen tegelijk moet indrukken.

Tenslotte kun je gebruik maken van de Logitech gaming software waarmee je alles kunt beheren zoals de RGB verlichting, Macro’s en veel meer.

  1. Logitech G413 Mechanisch toetsenbord

De Logitech G413 game toetsenbord mechanisch. Is een wat goedkopere mechanische toetsenbord die ook uitstekende mechanische toetsen heeft.

De gaming toetsenbord is puur gericht op prestatie en functionaliteit. De toetsen van deze toetsenbord zijn de Romer-G switches.

Zoals eerder al verteld zijn deze de beste Logitech switches. Deze hebben een uitstekende reactietijd en kunnen geregistreerd worden zonder dat je de toets helemaal indrukt.  

De aandacht voor details maakt van de G413 een toetsenbord dat er mag zijn. De zeer sterke, lichte bovenkant van een 5052-aluminium legering zorgt voor stevigheid en springt in het oog met zijn slanke, scherpe ontwerp.

  1. Razer BlackWidow X Chroma

De Razer BlackWidow X Chroma is een Razer mechanische game toetsenbord die ontworpen is voor gaming.

Zoals bij andere mechanische toetsenborden beschikt deze ook over snel en optimale reactietijd. Hierdoor kun je op toetsen drukken en worden deze supersnel geregistreerd. Deze hoeft je niet helemaal in te drukken voordat ze worden geregistreerd.

Zeker een uitstekende gaming toetsenbord als je de andere Razer hierboven niet mag.

  1. Roccat Ryos MK FX

De Roccat Ryos MK FX is een uitstekende mechanische game toetsenbord. Deze roccat gaming toetsenbord heeft een perfecte en coole design.

Deze game toetsenbord is speciaal ontworpen voor hardcore gamers die graag het meest geavanceerde mechanische toetsenbord willen.

Voor de Ryos MK FX is gebruik gemaakt van alle branchekennis en gaming ervaring van ROCCAT: met zo’n uitgebreide functionaliteit en zo’n prachtig ontwerp laat dit toetsenbord alle concurrentie ver achter zich.

De Gaming keyboard is compleet met RGB verlichting met over 16,8 miljoen kleuren opties waaruit je kunt kiezen. Je kunt elke toets zelf kleur geven en bepalen welke kleur deze krijgt.

Zeker een uitstekende toetsenbord met veel functionaliteit waardoor je deze zeker in je arsenal zou willen hebben.

  1. Corsair Strafe Red LED

De Corsair Strafe Red LED een corsair mechanische game toetsenbord. Na 20 jaar aan grensverleggende innovatie gaat corsair nu nog een stapje verder met de kracht van de Duitse cherry MX-Techniek.

Strafe heeft als eenvoudig doel een professionele en mechanische prestatie te bieden met ongekende personalisatie opties, om je vaardigheden tot hun volledige potentie te ontwikkelen.

De Corsair Strafe beschikt over geweldige achtergrondverlichting waardoor je s avond als je aan het gamen bent ook de toetsen kunt zien. Daarnaast is het gwn mooi om te hebben.

Dit toetsenbord is zeker een aanrader als je de merk corsair goed vind en ook een goedkope mechanische toetsenbord wilt hebben met MX Cherry toetsen.

  1. Trust GXT 860

Een van de goedkoopste en mooiste mechanische game toetsenbord die er is. De Trust GXT 860 heeft 9 verschillende regenboog kleuren combinaties en een gaming modus functie.

De gaming modus functie zorgt ervoor dat je niet per ongeluk op de windows key drukt en dat je uit je game gaat. De window key wordt automatisch gedeactiveerd om je gaming ervaring te maximaliseren en dat je niet er per ongeluk op drukt.

Met geavanceerde anti-ghosting functie heb je tot 16 gelijktijdige toetsaanslagen. Dit is heel handig als je aan het gamen bent en je wilt graag meerdere toetsen tegelijk indrukken. Zeer belangrijk als je MMO games speelt en je wilt graag combo’s uitvoeren heel snel.

De polssteun is ook heel handig voor ergonomische steun. Uitstekend voor palm uitrusting en gamen zonder moe of pijn te krijgen aan je pols. Deze polssteun is ook verwijderbaar voor als je deze niet fijn vind en of je graag frameless wilt spelen.

Zeker de beste goedkope game toetsenbord mechanisch die er is. Een echte aanrader voor beginners en voor gamers die niet veel willen uitgeven. Deze toetsenbord ligt rond de 50 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *