Top 5 Beste externe harde schijven 2018

Spread the love

Ben jij opzoek naar de beste externe harde schijf in 2018. Tijdens deze artikel zullen we u de beste externe harde schijf laten zien van 2018 en meer.

Hopelijk kunt u na het lezen van dit artikel een idee krijgen van welke externe harde schijven u het beste kunt kiezen.

De Top 5 Beste externe harde schijven 2018

1. WD Elements portable – Externe harde schijf 1TB

Beste externe harde schijf

De WD elements portable is een externe harde schijf met 1TB en is de meest gekozen externe schijf die er nu is.

Deze harde schijf heeft over 1450 reviews en scoort een 4.8/5 door al deze gebruikers. Wat deze externe harde schijf zo goed maakt is dat de prijs en kwaliteit uitstekend zijn. Je krijgt zeker het beste voor wat je betaald.

De harde schijf werkt perfect samen met USB 2.0 en met USB 3.0 apparaten. Het is klein, lichtgewicht en kan overal meegenomen worden zonder probleem.

Door de usb 3.0 aansluiting gaat de snelheid van deze externe hdd supersnel en kan je bestanden ook heel snel overmaken zonder dat je lang hoeft te wachten.

Dit is super goed vooral als je veel bestanden hebt of veel foto’s die je graag wilt overmaken naar je laptop of desktop en ook andersom.

2. Seagate Expansion Portable – Externe harde schijf 1TB

Seagate Expansion Portable - Externe harde schijf - 1 TB

Als tweede meest gekozen externe hdd is de seagate Expansion portable ook een goede keus. Deze externe hdd heeft over 1350 reviews en scoort ook een 4.8/5 uit al deze reviews.

Bij het kopen van deze externe hdd kun je kiezen tussen 500GB, 1TB, 2TB, 3TB of 4TB zo heb je zelf alle mogelijkheid om te beslissen hoeveel opslag je wilt.

Ook deze beschikt over USB 3.0 aansluiting en maakt het ook supersnel om bestanden naar je computer of van je computer over te maken.

Deze zelfde aansluiting gebruikt de schijf voor voeding waardoor je niet afhankelijk bent van een externe stroomadapter.

Deze schijf is zeer gemakkelijk te gebruiken. Je haalt hem uit de doos, plug je deze aan je laptop of computer en wacht je tot herkenning en dan kan je meteen aan de slag.

3. Seagate Game-drive voor PS4 – Harde schijf 2TB

Seagate Game-drive voor PlayStation 4 - 2TB

Voor de PS4 gamers is de Seagate Game-drive voor PS4 een uitstekende keus. Deze harde schijf beschikt 2TB en is super veel voor als je een console gamer bent. Deze HDD heeft over 60 reviews en scoort een 5/5.

De scoren en de reviews liegen niet. Dit HDD is super goed en biedt de oplossing voor wanneer de opslagcapaciteit van je playstation niet meer doet.

 

Voor deze HDD moet je de PS4 beschikken en de softwareversie hoort 4.50 te zijn of hoger. Dit is een plug & play hdd waardoor je het alleen hoeft aan te sluiten en je kan er meteen aan de slag.

Het is een zeer compacte harde schijf en je kan hem ook makkelijk vervoeren voor als je bijvoorbeeld bij een vriend wilt gaan gebruiken.

4. Seagate Expansion Desktop – Externe harde schijf 4TB

Seagate Expansion Desktop - Externe harde schijf - 4 TB

De Seagate Expansion Desktop is een externe hdd die met 4TB komt. Dit is ontzettend veel geheugen maar als je veel geheugen nodig hebt dan is dit naast de WD elements desktop hieronder je beste keus.

Met over 140 reviews en een score van 4.8/5 is dit zeker een aanrader. Het is heel ideaal voor het maken van backups of je kan het gebruiken als een extra opslagruimte voor je desktop computer.

Ook zoals bij andere externe schijven beschikt deze ook over USB aansluiting van 3.0 die het supersnel maken voor als je bestanden van of uit je computer of laptop wilt overmaken.

5. WD Elements Desktop – Externe harde schijf 6 TB

WD Elements Desktop - Externe harde schijf - 6 TB

Deze WD Elements Desktop Externe harde schijf 6TB is een goede schijf voor als je mediabestanden en grote bestanden met verplaatsen.

In plaats dat je 13 min doet over een bestand zoals een film of iets dergelijk, doet deze harde schijf er maar 3 min over. Dit maakt het een van de snelste schijven voor grote bestanden.

6TB is zeker super veel en als je iemand bent die veel bestanden nodig heeft voor bijvoorbeeld HD films, foto’s, Games en nog veel meer en je vind dat je computer niet genoeg geheugen heeft dan is dit je beste keus.

De beste externe harde schijf aller tijden

WD Elements Portable - Externe harde schijf - 1 TB

Zeker is de WD elements Portable 1TB de beste en meest gekozen externe harde schijf. De prijs van deze schijf is zeker uitstekende en ligt rond de 50-60 euro.

Vergelijken met de andere is deze de goedkoopste. De prijs is lager dan de andere en de kwaliteit blijft zeker nog op de top waardoor iedereen die opzoek is naar een externe HDD deze kiest.

 

Wil je weten wat een externe harde schijf is.

 

Leave a Reply