Top 5 Racestuur pc

De top 5 racestuur pc vind je hier. Racestuur is een perfecte keus voor als je veel te maken hebt met race games. Als je een race game freak bent en je vind het geweldig om deze te spelen op pc dan is een racestuur voor pc een perfecte keus. Hier zullen we je de beste racestuur voor pc laten zien.

Deze top 5 racestuur pc zijn gekozen door de hoeveelheid keren dat ze zijn gekocht en door de uitstekende reviews die ze hebben gekregen.

 

Top 5 racestuur pc:

 

Wat is een racestuur?

Een racestuur is een spelbesturingsapparaat in de vorm van een autostuurwiel en is ontworpen om het gevoel van een echt autostuur op te roepen en wordt voornamelijk met een racespel gebruikt. Een eenvoudige uitvoering is meestal niet veel meer dan een paddle met een stuur.

Voor wie is het bedoeld

Racesturen zijn bedoeld voor gamers die veel te maken hebben met race spelletjes. Veel van de gespeelde spelletjes met deze racesturen zijn de Project Cars en F1 2016.

Meest gekozen racestuur voor pc

Logitech G29 Driving Force Racestuur - PS4 PS3 PC - top 5 racestuur pc

De meest gekozen racestuur voor pc is de Logitech G29 Driving Force. Deze racestuur is de ultieme simulatie race hardware met realistische forcefeedback. Deze racestuur kan gebruikt worden voor PC, PS4 en PS3.

Deze racestuur beschikt over gemakkelijk bereikbare gameknoppen. Daarnaast heeft deze racestuur responsieve pedaleneenheid.

De besturing van de G29 is voorzien van 900°-stuurwielrotatie van uitslag tot uitslag. Zo kun je het stuur tweeënhalf keer draaien. Je kunt dus dezelfde stuurbewegingen maken als in een echte auto.

koppeling voor racestuur 

Logitech Driving Force Shifter

Als je graag een koppeling wilt bij je racestuur dan is de Logitech Driving Force Shifter De perfecte koppeling voor de Logitech G29 Driving Force. Deze koppeling is ontworpen voor de racestuur G29 en G920. Dit zal je ervaring bij de nieuwe racegames helemaal veranderen en verbeteren.

Goedkope racestuur voor pc

Hori Apex Racestuur - Official Licensed - PC PS4 PS3

Een van de goedkope racestuur PC, PS3 en PS4 is de Hori Apex Racestuur. Het hori apex is officieel gelicenseerd door PlayStation. De perfecte racestuur voor de perfecte prijs en kwaliteit.

De Apex is ontworpen door Hori door een ontwikkelteam in Tokyo waarbij de functionaliteiten en voordelen van een middenklasse racewiel samen zijn gebracht in één racestuur.

Ervaar een razendsnelle handeling van het stuur met de functie Quick handling mode. Met deze functie kun je de maximale draai van het stuur terug schakelen van 270 graden naar 180 graden. Hiermee kun je nog sneller reageren tijdens het racen. Met deze functie ben je helemaal klaar om races te winnen.

Tweede keus racestuur voor pc

Thrustmaster T150 RS Force Feedback Racestuur - PS3 PS4

De Thrustmaster T150 RS Force is een goede keus voor als je niet de Logitech G29 wilt. Deze Thrustmaster T150  komt NIET met pedalen. De Thrustmaster T150 is meer bedoeld voor gamers die niet de pedalen  willen maar alleen de stuur.

Dankzij het aandrijfmechanisme met instelbare Force feedback is elke kracht voelbaar tijdens een race. Draaihoek van de stuur is instelbar van 270° tot 1080°.

 

Racestuur voor Tractor Farming Simulator

Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller - PC

De Logitech G Saitek is de beste Tractor farming simulator controller maakt het runnen van je boerenbedrijf nog beter en realistischer.

Bestuur de zware werktuigen met een hand op de draaiknop van het stuurwiel en de andere op de bedieningsstick van de voorlader op het zijpaneel.

Door echte pedalen lijkt het nog meer alsof je werkelijk in de voertuigen zit die je bestuurt in Farming Simulator 17.

Aller goedkoopste racestuur 

Trust GXT 288 Taivo - Racestuur (PC PS3)

De aller goedkoopste racestuur is de Trust GXT 288 TaivoDe Trust gxt 288 is beschikbaar voor PC en PS3. Met dit racestuur voelt het alsof je een echte racewagen bestuurt. Naast het stuur met versnellingspook zit er namelijk ook een pedalenset bij om de racebeleving compleet te maken.

Geschikt voor de volgende racegames: Dirt Rally, Eurotruck Simulator 2, Farming Simulator 17, Need for Speed Shift 2 Unleashed Limited Edition, Project Cars en F1 2015.

Ergonomisch ontworpen stuur, geschikt voor elk type racegame X-invoermodus voor vibratie en automatische key-mapping in computergames.

 

 

1 gedachte over “Top 5 Racestuur pc”

Plaats een reactie