32 inch 4k monitor
Spread the love

Top 5 – 32 inch 4k monitor

Deze Top 5 32 inch 4k monitor zijn gekozen door de aantal reviews, componenten, paneel en functionaliteit.

De monitoren die we gaan bespreken zijn voor verschillende aspecten te gebruiken. Voor Video of fotobewerking en gamen.

Een 32 inch 4k monitor is wel heel handig. Deze zijn zeer groot en uitstekend om video en fotobewerking. Als je wilt gamen zal je wel een monitor moeten kiezen met 144Hz en 4K. Voor 32 Inch hebben we geen goede game monitor gevonden. Maar je kunt hier een aantal bekijken.

Voor video & fotobewerking

Voor video en fotobewerking heb je een monitor nodig die beschikt over een IPS paneel. Een IPS paneel is belangrijk omdat het meer kleuren toon dan anderen panelen waardoor je goed de kleuren kan zien wanneer je aan het bewerken bent.

LG 32UD59-B | 4K Monitor

LG 32UD59-B - 4K Monitor

LG 32UD59-B Review

De LG 32UD59-B is een uitstekende 4K monitor. Deze monitor is zeer goedkoop vergelijken met andere 4K monitoren.

De monitor laat zeer hoge kleuren zien waardoor je deze kunt gebruiken voor video en fotobewerking. Daarnaast kan je deze gebruiken om te gamen op console en pc dankzij de Freesync. Deze zorgt ervoor dat je games smooth gaan op AMD videokaarten.

De paneel type is VA. De paneel is niet IPS maar een VA paneel. Een VA paneel is een combinatie tussen IPS en TN paneel.

Als je meer wilt weten over Monitor panelen dan zul je onze artikel moeten lezen over “De beste monitor voor fotobewerking”.

Hier leggen we alles uit over panelen en welke goed zijn voor fotobewerking.

Philips 328P6VJEB/00

Philips 328P6VJEB - 4K Monitor

Philips 328P6VJEB Review

De Philips 328P6VJEB is een van de goedkoopste 4k monitor die er is. Deze monitor is geschikt voor foto en videobewerking dankzij de paneel die het beschikt. De paneel van deze monitor is een VA paneel. De reactietijd van deze monitor is 4 ms en de beeldverversing is 60Hz.

 

Asus PA329Q

Asus PA329Q - 4K IPS Monitor

Asus PA329Q Review

De Asus PA329Q is asus professionele monitor. Dankzij de specificaties van deze beeldscherm weet je al dat het bedoeld is voor video of fotobewerking.

De paneeltype op deze monitor is IPS. IPS panelen beschikken over meer kleur dan de andere. Naast dat ze meer kleuren beschikken kan je ook van de schermhoeken kijken zonder dat de kleuren veranderen.

De reactietijd van deze monitor is 5 ms en de beeldverversing is 60Hz. Deze monitor kan ook gebruikt worden om te gamen maar denk eraan dat hoe meer Hz, hoe sneller de beelden worden getoond.

 

iiyama ProLite X3272UHS-B1

Iiyama ProLite X3272UHS-B1 - 4K Monitor

Iiyama ProLite X3272UHS-B1 Review

De iiyama ProLite X3272UHS is een goede 4k monitor met een aangename prijs. De reactietijd van deze monitor is 3ms. Die is zeer goed voor als je met deze monitor wilt gaan gamen en ook video en foto’s bewerken.

De beeldverversing is 60Hz en is niet het beste maar wel wat veel gamers gebruiken. Als je echt een monitor zoekt om te gamen dan zal je wel 144Hz kiezen.

Asus PA328Q – 4K IPS Monitor

Asus PA328Q - 4K IPS Monitor

Asus PA328Q review

De Asus PA328Q is een 4k monitor van hoge kwaliteit. Deze IPS monitor beschikt over briljante, nauwkeurige kleuren die je zullen helpen wanneer je aan het editen bent.

Deze monitor geeft u tot 300% meer schermruimte om mee te werken dan een Full HD monitor. Deze monitor wordt geleverd met 91-103% Uniformity compensation om fluctuaties tegen te gaan in helderheid en chroma kleur op verschillende delen van het scherm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *