Trackball muis

Trackball muis

Een trackball muis (soms rugmuis genoemd) is een aanwijsapparaat dat bestaat uit een in een behuizing geplaatste kogel en van sensoren is voorzien om de balrotatie over twee assen te detecteren. Een trackball ziet er over het algemeen uit als een omgekeerde muis met een gedeeltelijk blootliggende en uitstekende kogel. Door de kogel met de vingers, duim of handpalm te bewegen wordt de cursor op het beeldscherm verplaatst.

De reden dat je voor een trackball muis kiest is omdat deze heel goed zijn en ook ergonomisch waardoor je niet veel handbewerkingen hoeft te maken om je cursor te bewegen. Dit is heel handig omdat je dan niet elke dag het zelfde beweging hoeft te doen en kun je deze met je duim uitvoeren.

Trackball Logitech muis

Afbeeldingsresultaat voor Trackball Logitech muis

[maxbutton id=”1″ url=”https://pc-accessoires.nl/product/logitech-mx-ergo-rf/” text=”€ 99,-” ]  [usr 4.3]

Een van de meest gekozen trackball muis draadloos die er is. De Logitech MX Ergo RF is een trackball muis met uitstekende functionaliteit.

Met deze muis kunt je op meerdere computers werken. Dankzij de Easy-Switch kun je tot 2 computers koppelen en kan je tussen deze twee apparaten schakelen.

Je kunt gemakkelijk tekst kopiëren en plakken, afbeeldingen en bestanden via deze twee apparaten beheren. Het beschikt over een snel oplaadbare batterij die tot 4 maanden gemaakt na volledige oplading.

Review:

“Voor mensen die last hebben van een muisarm de ideale oplossing. Zelfs al had ik er geen last van gehad, dan had ik nog met plezier overgeschakeld naar een trackbal. Eens je een trackbal gewoon bent, wil je niets anders meer. Deze MX Ergo voelt verder ook zeer goed aan, ligt goed in de hand en lijkt van een hoge bouwkwaliteit. Batterijduur is prima.”

“Prima trackball, vier sterren! Waarom er twee staan weet ik ook niet, ik klikte op vier sterren. Dus voor de maker van deze site maar één ster….”

Product Specificaties:

Trackball

Geef jouw spieren rust tijdens het werken, want werken met een trackball muis leidt tot 20% minder spierbelasting dan een gewone muis.
MX ERGO

Aangepast Comfort

Eindelijk een trackball die volledig bij jou past. Met een uniek, aanpasbaar scharnier kunt je de beste hoek tussen 0° en 20° kiezen voor een natuurlijkere houding van je hand en meer comfort.
MX ERGO 20°

Kenmerken
• 20% minder spierbelasting dan een gewone computermuis
• Aanpasbare scharnier tussen 0 en 20 graden
• Geavanceerde tracking en geavanceerd precisiescrolwiel
• Easy-Switch™ en FLOW
• Dubbele verbinding: Logitech® Unifying™-ontvanger of via Bluetooth®

Trackball M570 Logitech

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://pc-accessoires.nl/product/trackball-logitech-m570/” text=”€ 72.99,-” ]  [usr 5]

De Trackball Logitech M570 draadloos biedt je een ander soort comfort. Deze stabiele trackball blijft op zijn plaats en de geronde vorm ondersteunt jouw hand zodat je gemakkelijk de hele dag kunt werken, in plaats van een muis achterna te zitten op jouw bureau.

De Logitech Unifying-ontvanger is zo klein dat deze op jouw notebook aangesloten kan blijven, en je kunt de trackball tot 18 maanden gebruiken zonder de batterijen te vervangen.

Je krijgt nauwkeurige cursorbesturing waar je de trackball maar wilt gebruiken: harde tafels, luie stoelen en bobbelige bedden zijn allemaal geen probleem voor jouw M570.

Dankzij het geïntegreerde scrollwiel en de gemakkelijk bereikbare knoppen Vorige/Volgende zijn het surfen op een notebook of het navigeren op een thuisbioscoop-pc een fluitje van een cent.

Specificaties:

  • Trackball makkelijk met duim te bedienen
  • Hoeft je arm niet veel te bewegen
  • Draadloos
  • Kan tot 18 maanden zonder batterij te vervangen
  • Batterij Indicator

 

Reviews:

in het begin is het even wennen omdat de trackball je muis is. Maar dan wil je niet meer anders, wat een genot. Ik heb op mijn laptop een trackball muis, op mijn desktop een trackball muis. Zelfs op het werk heb ik me er een aangeschaft. Mogelijk een mooie gelegenheid van logitech om mij eens in het zonnetje te zetten.

 

Als pluspunt zou ik zeggen: goede kwaliteit.

 

Video:

 

Trackball muis draadloos

De trackball muizen hierboven zijn beide draadloos.l Een trackball muis draadloos is heel handiger dan een trackball die bekabeld is.

Een trackball muis die bekabeld is zal wel lastig zijn voor als je hem af en toe wilt gaan bewegen. De kabel is niet echt ergonomisch en kan vaak in de weg komen van je werk.

Bekabeling komt alleen goed van pas bij gaming en bij muizen die een goed response tijd nodig hebben om acties uit te voeren. Deze muizen hebben al een uitstekende sensor waardoor je de bekabeling optie niet nodig zal hebben.

Het is niet zo dat wij de alleen denken, ook vele andere kopers hebben gekozen voor de twee draadloze trackball muizen. In dit geval worden deze twee muizen die hierboven worden genoemd het meest gekozen in de markt van trackball muizen en dit kun je ook bekijken.

Logitech MX Ergo vs Logitech M570

Trackball muis kopen

Als je graag een trackball muis kopen wilt dan kan je dit het beste doen bij onze link in de tekst. Door gebruik te maken van deze link wordt je meteen geredirect naar bol.com waarbij je deze muis kunt bekijken, reviews lezen en kopen als je dat wenst.

Door onze link te gebruiken krijgen bij een klein commissiebedrag die ons helpt om onze uit te breiden.  De garantie die je krijgt is 30 dagen en je kan in deze periode ook de muis terugsturen als je deze niet fijn vind.

1 gedachte over “Trackball muis”

Plaats een reactie