Welk geheugen heb ik nodig?

Vraag je jezelf af welke geheugen heb ik nodig?. Voordat je een nieuwe geheugen gaat kopen ik het heel belangrijk dat je weet welke type je hebt.

Als je niet weet welke type je hebt zal je de verkeerde kopen en dan zal je meer moeten wachten tot je de goede hebt.

Daarom is het belangrijk dat je weet welke ram type je hebt en de snelheid zodat je een betere kan halen die sneller is en beter.

Om u zo goed mogelijk te helpen zullen we u stap per stap laten zien waar u dit kan zien en daarna ook een video in engels voor beter inzicht.

 

Stap 1.

Rechte klik op je Taskbar en klik vervolgens op Task manager.

Welke geheugen heb ik nodig

Stap 2.

Nadat je op de venster bent van task manager, Ga je naar Performance.

Stap 3.

Als je in performance zit, Dan zul je op Memory klikken en daar zul je alle informatie zien over je geheugen. Je kan zien hoeveel je hebt, Hoeveel je nu gebruikt, Hoeveel vrij is, De snelheid van je geheugen (MHz) en de Type.

 

 

 

Antwoord op: Welke geheugen heb ik nodig!

Dus welke geheugen heb jij nodig. Je zal een geheugen moeten kopen die dezelfde type geheugen is als je huidige.

Dit komt omdat je moederbord alleen deze type zal supporten en niet een andere. De meest voorkomende type is DDR3 en DDR4. DDR4 is super sneller dan de DDR3.

Maar als je een DDR3 type hebt dan zal je wel een DDR3 geheugen moeten kopen. Als je graag snellere ram wilt kopen dan zal je ook een nieuwe moederbord moeten kopen voor DDR4.

Het beste webwinkel waarbij je ram geheugen kunt kopen is alternate hier verkopen ze van alles wat te maken heeft met computers en componenten.

Ik zal je aanraden om een ram geheugen te kopen dat boven de 8 GB is. Dit zal je helpen om meerdere taken tegelijk te doen zonder dat je vertraging meemaakt.

 

Als je een gamer bent kun je ook onze artikel lezen over de beste ram voor gamers.

 

Categorized in: